Festival Information

Everything you need to know before entering the gates of Zomer in Linden 2021

OPENINGSUREN

TICKETS

Zomer in Linden is een festival voor jong en oud! Iedereen van 0 tot 99 jaar is welkom! Elke dag wordt er onder begeleiding van de scoutsleiding minder en randanimatie voorzien tot 21:00. Aan de toegangspoort zal iedereen zijn identiteitskaart gevraagd worden en een +16 of -16 bandje ontvangen. Vergeet je identiteitskaart dus zeker niet!

 
 
 
 

Op Zomer in Linden zijn er geen lockers ter beschikking, je kan je spullen dus nergens opbergen.

 
 

Jazeker, als organisatie zijn we ervan overtuigd dat oorbescherming zeer belangrijk is! Oordopjes zullen daarom gratis te verkrijgen zijn aan de bonnetjes stand. Je kan natuurlijk ook altijd je eigen oordopjes meebrengen.

Een accidentje is vaak snel gebeurd, aan de drankbonnetjes stand kan je steeds een beroep doen op de eerste hulp.

 
 

Als organisatie vragen we naar het festival te komen te voet of per fiets. Er is een grote fietsenstalling voorzien aan de ingang war je je fiets kan stallen. Moet je van iets verder komen dan kan je de bus nemen. Neem lijn 371 naar Linden Kerk (bussen tot 00:00), of neem lijn 370, 373, 374, 475 of 485 en staf af aan de halte Linden Wolvendreef. Kom je toch graag met de auto dan is er lokale parkeergelegenheid doorheen het dorp.

 
 

Op en rond het festivalterrein – dus ook op de openbare weg – is het bij politiereglement verboden flyers, affiches of ander promotioneel materiaal te verdelen en/of op te hangen. Partner krijgen – volgens afspraak met de organisatie – visibiliteit in het Festivalpark.

Zelf partner worden? Aarzel niet contact op te nemen via info@zomerinlinden.be.

 
 
 
 
 
 

Professionele geluids-, film-, video-, en fotoapparatuur zijn niet toegelaten. Kleine toestellen voor recreatief gebruik zijn toegelaten, indien er geen andere bezoekers gehinderd worden. De organisatie van Zomer in Linden zorgt zelf voor genoeg beeldmateriaal zodat je de beste momenten achteraf nog eens kan herbeleven.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Aarzel dan niet ons te contacteren via info@zomerinlinden.be.