FESTIVAL INFO

Alle praktische informatie op een rijtje

TOEGANG EN RESERVATIE

IN BUBBELS? WAT VALT ER TE VERWACHTEN?

LOCATIE EN TIJDSTIP

HOE GERAAK IK ER?

Ja, zolang het terrein niet is volzet is het terrein vrij en gratis toegankelijk. Je krijgt een tafel toegewezen aan de ingang. Als je zeker wil zijn van een plaats, kun je ook een bubbel reserveren.

Nee, je kunt je reservering niet wijzigen of annuleren. Je kunt ze wel doorgeven aan iemand anders: we zullen dan wel vragen om de gegevens van de nieuwe bezoeker achter te laten voor contacttracing.

Zolang het terrein niet is volzet is het terrein vrij en gratis toegankelijk. Met een ticket voor een gereserveerde bubbel geraak je altijd binnen.
We wijzen niet meer tafels toe dan de capaciteit van ons terrein.

Nee, om organisatorische en budgettaire redenen hebben we ervoor gekozen om enkel met bubbels van 4, 6 of 8 te werken. Je zult dus ofwel alleen een volledige bubbel moeten boeken, ofwel drie vrienden uitnodigen om mee te komen.

Ja, dat kan. De bezoeker zal zijn of haar naam wel moeten registreren bij de ingang, om contact tracing (dus het opsporen van infecties met het coronavirus) mogelijk te maken.

Kinderen boven de 2 jaar tellen ook mee. Dit omwille van organisatorische en budgettaire redenen. Als je bubbel met kinderen groter is dan 4, 6 of 8 personen, dien je dus een tweede bubbeltafel te bestellen om deze dan hopelijk aan te kunnen vullen met extra vrienden.

Er is bediening aan tafel, maar één persoon per bubbel kan ook drank of eten bestellen en afhalen aan de bar en eetstand. Aan de ingang krijg je per bubbel één bandje waarmee je eten of drank kunt afhalen.

Aan de bar en eetstand zijn veilige aanschuifsystemen voorzien om een toeloop te vermijden.

Nee, het is niet toegestaan om met eigen drank het festivalterrein te betreden (tenzij met water of babyvoeding of om medische redenen).

Hoewel het praktischer is als je bubbel op één moment samen aankomt, is dit niet nodig. Zorg wel dat je elkaar goed terugvindt.

Ja, hoewel dit niet verplicht is hebben we beslist om een reservatiesysteem in te voeren: je kunt een tafel en drankbonnen reserveren via deze link. Extra drankbonnen kun je aankopen aan een aparte kassa.

Op Zomer in Linden zijn er geen lockers ter beschikking, je kan je spullen dus enkel opbergen aan je eigen bubbeltafel.

 
 

Jazeker, als organisatie zijn we ervan overtuigd dat oorbescherming zeer belangrijk is! Oordopjes zullen daarom gratis te verkrijgen zijn aan de infostand. Je kan natuurlijk ook altijd je eigen oordopjes meebrengen.

Een accidentje is vaak snel gebeurd, aan de infostand kan je steeds een beroep doen op de eerste hulp.

 
 

Op en rond het festivalterrein – dus ook op de openbare weg – is het bij politiereglement verboden flyers, affiches of ander promotioneel materiaal te verdelen en/of op te hangen. Partners krijgen – volgens afspraak met de organisatie – visibiliteit op het festivalterrein.

Zelf partner worden? Aarzel niet contact op te nemen via info@zomerinlinden.be.

 
 
 
 
 
 

Professionele geluids-, film-, video-, en fotoapparatuur zijn niet toegelaten. Kleine toestellen voor recreatief gebruik zijn toegelaten, indien er geen andere bezoekers gehinderd worden. De organisatie van Zomer in Linden zorgt zelf voor genoeg beeldmateriaal zodat je de beste momenten achteraf nog eens kan herbeleven.

Ja, honden aan leiband zijn toegelaten op Zomer in Linden.

Het terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn voornamelijk staanplaatsen, maar er zijn ook zitplaatsen voorzien. De wc’s zijn niet speciaal aangepast op mindervaliden. Heb je toegankelijke wc’s of bijzondere assistentie nodig? Geef ons dan vooraf een seintje via info@zomerinlinden.be.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Aarzel dan niet ons te contacteren via info@zomerinlinden.be.

 
 
Algemene voorwaarden
 • Gereserveerde tafels worden noch terugbetaald, noch geruild voor een andere reservatie.
 • Verlies of diefstal van het reservatieticket behoort tot de verantwoordelijkheid van de koper en geeft geen aanleiding tot vervanging of terugbetaling.
 • Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, opname-apparatuur, dranken, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, wapens, scherpe voorwerpen of elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd mee te nemen op het festivalterrein. Allen op straffe van in beslagname door de beveiliging. Deze lijst kan te allen tijde aangepast of aangevuld worden door de organisatie.
 • Het maken van vuur is uitdrukkelijk verboden.
 • Betreding van het festivalterrein impliceert instemming met alle preventieve en controlerende maatregelen die de organisator of de veiligheidsploeg neemt met inbegrip van mogelijke aftasting en onderzoek van tassen. Niet naleving van deze maatregelen leidt tot weigering of intrekking van toegangsrecht.
 • De artiesten en de organisatoren van het festival kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of diefstal noch voor om het even welk gebeurlijk ongeval.
 • Reservaties mogen niet gebruikt worden voor commerciële of promotionele doeleinden zonder toelating van de organisator. Eveneens is het uitdrukkelijk verboden enige promotionele of commerciële activiteit te ontplooien op de festivalsite zonder de voorafgaande toelating van de organisator.
 • Aansprakelijkheid van de organisator ingevolge gevallen van overmacht wordt uitgesloten.
 • Gezien het een evenement in openlucht betreft wijzen wij op specifieke risico’s waarvoor we alle verantwoordelijkheid afwijzen.
 • Er worden tv-opnames en foto’s gemaakt tijdens het festival. De kans bestaat dat u wordt gefilmd of gefotografeerd. Bij betreding van het festival doet u afstand van uw portretrecht.
 • De organisator behoudt zich het recht voor om de identiteit van de festivalganger te verifiëren.