FESTIVAL INFO

Alle praktische informatie op een rijtje

TOEGANG EN TICKETS

WAT VALT ER TE BELEVEN?

LOCATIE EN TIJDSTIP

HOE GERAAK IK ER?

Met de wagen: Er is gratis parkeergelegenheid aan Restaurant De Victorie (capaciteit beperkt), en verdere gratis parkeermogelijkheid in de Wolvendreef, Gemeentestraat en Nachtegalenstraat.

Met de fiets: Er is een ruime fietsenstalling vlakbij de ingang van het festivalterrein.

Met het openbaar vervoer: het festivalterrein kun je doorlopend bereiken met bus 370/371 vanuit Leuven, je stapt af aan halte Linden – Kerk (4 minuten wandelen naar de ingang). De nachtbus (N7) brengt je om 00.43, 01.43 of 02.43 uur weer naar Leuven.

Nee, je kunt je reservering niet wijzigen of annuleren. Je kunt ze wel doorgeven aan iemand anders: elk ticket wordt gescand aan de ingang.

Jazeker! Alle bonnen die je hebt verkregen en die niet zijn opgebruikt, blijven de dagen erna geldig.

Nee, tickets aan het voordeeltarief van 10,00 euro per persoon zijn enkel online beschikbaar (zolang voorradig). De online ticketverkoop sluit op 3 augustus: het is dus aangeraden om zeker op voorhand een ticket te kopen.

Spijtig genoeg niet! Helaas kunnen we om wettelijke redenen de woonplaats van bezoekers niet controleren.

Zolang het terrein niet is volzet is, kun je aan de ingang een dagticket kopen.

Nee, kinderen tot en met 15 jaar krijgen gratis toegang en hebben geen ticket nodig.

Nee, het is niet toegestaan om met eigen drank het festivalterrein te betreden (tenzij met water of babyvoeding of om medische redenen).

Op Zomer in Linden zijn er geen lockers ter beschikking.

 
 

Jazeker, als organisatie zijn we ervan overtuigd dat oorbescherming zeer belangrijk is! Oordopjes zullen daarom gratis te verkrijgen zijn aan de infostand. Je kan natuurlijk ook altijd je eigen oordopjes meebrengen.

Een accidentje is vaak snel gebeurd, Zomer in Linden heeft een EHBO-stand waar eerste hulp wordt verleend.

Op en rond het festivalterrein – dus ook op de openbare weg – is het bij politiereglement verboden flyers, affiches of ander promotioneel materiaal te verdelen en/of op te hangen. Partners krijgen – volgens afspraak met de organisatie – visibiliteit op het festivalterrein.

Zelf partner worden? Aarzel niet contact op te nemen via info@zomerinlinden.be.

 
 
 
 
 
 

Professionele geluids-, film-, video-, en fotoapparatuur zijn niet toegelaten. Kleine toestellen voor recreatief gebruik zijn toegelaten, indien er geen andere bezoekers gehinderd worden. De organisatie van Zomer in Linden zorgt zelf voor genoeg beeldmateriaal zodat je de beste momenten achteraf nog eens kan herbeleven.

Ja, honden aan leiband zijn toegelaten op Zomer in Linden.

Het terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn voornamelijk staanplaatsen, maar er zijn ook zitplaatsen voorzien. De wc’s zijn niet speciaal aangepast op mindervaliden. Heb je toegankelijke wc’s of bijzondere assistentie nodig? Geef ons dan vooraf een seintje via info@zomerinlinden.be.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Aarzel dan niet ons te contacteren via info@zomerinlinden.be.

 
 
Algemene voorwaarden
 • Gereserveerde tickets en/of drankbonnen worden noch terugbetaald, noch geruild voor andere tickets of drankbonnen.
 • Verlies of diefstal van een ticket behoort tot de verantwoordelijkheid van de koper en geeft geen aanleiding tot vervanging of terugbetaling.
 • Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, opname-apparatuur, dranken, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, wapens, scherpe voorwerpen of elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd mee te nemen op het festivalterrein. Allen op straffe van in beslagname door de beveiliging. Deze lijst kan te allen tijde aangepast of aangevuld worden door de organisatie.
 • Het maken van vuur is uitdrukkelijk verboden.
 • Betreding van het festivalterrein impliceert instemming met alle preventieve en controlerende maatregelen die de organisator of de veiligheidsploeg neemt met inbegrip van mogelijke aftasting en onderzoek van tassen. Niet naleving van deze maatregelen leidt tot weigering of intrekking van toegangsrecht.
 • De artiesten en de organisatoren van het festival kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of diefstal noch voor om het even welk gebeurlijk ongeval.
 • Reservaties mogen niet gebruikt worden voor commerciële of promotionele doeleinden zonder toelating van de organisator. Eveneens is het uitdrukkelijk verboden enige promotionele of commerciële activiteit te ontplooien op de festivalsite zonder de voorafgaande toelating van de organisator.
 • Aansprakelijkheid van de organisator ingevolge gevallen van overmacht wordt uitgesloten.
 • Gezien het een evenement in openlucht betreft wijzen wij op specifieke risico’s waarvoor we alle verantwoordelijkheid afwijzen.
 • Er worden tv-opnames en foto’s gemaakt tijdens het festival. De kans bestaat dat u wordt gefilmd of gefotografeerd. Bij betreding van het festival doet u afstand van uw portretrecht.
 • De organisator behoudt zich het recht voor om de identiteit van de festivalganger te verifiëren.